GAL Egyedi, elegáns, modern, króm konzol mosdókagylóhoz


GAL.6042 Konzol

Egyszerű vonalvezetés és kiemelkedő elegancia jellemzi a képen látható modern, design, olasz, prémium minőségű króm színű, fémből készült alapzatot, konzolt, melyet első sorban a Galassia kerámia mosdók kiegészítőjeként ajánlunk. A törölközőtartó mellett a tejüveg polc varázsolja a képen látható időtálló, egyedi terméket igazán praktikussá! Teremtse meg a fürdőszobában is a teljes enteriőrre jellemző eleganciát, hogy otthonában tökéletes harmónia uralkodjon!

A mosdó és a csap nem tartozék!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fém

Szín: Króm

Méret (szél., mély., mag. /cm): 59 x 39 x 36

105 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu