600 m2-es lakberendezési üzlet, alapítva: 1995, 120.000 termék !

FL Vintage, régies mennyezeti kerámia spot lámpa, választható szinekben

Kód: FLC481/27 mennyezeti spot lámpa

71 700 Ft/db

Az ár 27% ÁFA-t tartalmaz

Az ár tájékoztató jellegű! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Rendelje meg emailen info@formavivendi.hu

vagy hívjon minket!

+36 1 336 2080

1x Max 46W E27 foglalat

Kézzel festett mennyezeti lámpa elsősorban kamra, folyosó, hálószoba, konyha világításaként, főleg az alacsony belmasságú terekben. A kopottas felület színe választható.

A lámpa formája a régi ipari létesítmények világítótestjeinek és a retro lakások hatásását viszi tovább tökéletes finomsággal.

Az olasz cég több mint két évtizede közvetíti a magasminőségű kézműves ipar értékeit elégedett vásárlói felé. Az egyedi, stílusos és elegáns lámpák a hagyományok tiszteletét tükrözik, régi idők szellemét idézik.

Az olasz lámpaüzem termékeit ajánljuk étterembe, bisztróba, kávéházba vagy üzletek, boltok világításaként, mivel egyedisége és a hand made, kézzel festett felületek, egyedi vonalvezetés figyelemfelhívó és minőségi hátteret biztosít minden enteriőrnek.

Tervezünk és berendezünk vintage, retro. loft, modern, country stílusú éttermet, bisztrót, kávézót, irodákat, családi házat, lakásokat.

Kérje lakberendezőink szolgáltatásait: belsőépítészeti tervezés, bútortervezés, burkolatkiosztási tervek.

A lámpákat rendelésre szállítjuk.

Szállítási idő: 4-6 hét.

A kerámia lámpa színe választható 600 m2-es budapesti bemutatótermünkben a színmintákból, vagy kérje képes ajánlatainkat.

Az izzó nem tartozék, külön rendelhető.

Kezdj el gépelni és nyomd meg az Entert a kereséshez